L’esport i PARACHANCLAS! en la sisena edició del Torneig de Hockey Solidari de Terrassa

El dissabte 7 de juny de 2014 s’ha celebrat la sisena edició del Torneig de Hockey Solidari (THS) a Terrassa i PARACHANCLAS! va ser-hi present col·laborant al igual que altres entitats.

Aquest any hi han pres part més de 1.000 esportistes entre hockey i altres activitats esportives organitzades en paral·lel.  D’altra manera, s’estima que un nombre superior a les 3.000 persones han participat en la diada anual del hockey solidari.

 

Torneig de Hockey Solidari de Terrassa

Torneig de Hockey Solidari de Terrassa

Gràcies al suport de tantes persones amigues solidàries, aquest any 2014 s’ha superat la xifra de 35.000€ que es destinaran a ajudar a les següents entitats terrassenques:

 

HockeySolidariPARACHANCLAS02

Per a nosaltres, els de PARACHANCLAS!, ha estat una satisfacció poder aportar el nostre granet de sorra.  Sense cap dubte, la responsabilitat i el compromís social són valors intrínsecs nostres, i els “bons” esportistes estan entre els millors destinataris possibles dels nostres mitjonS!

Vagi des d’aquí la nostra més humil enhorabona a l’Associació THS que fa possible any rere any la celebració d’aquest dia de hockey, esport i solidaritat tan especial.

 

Logo de la sisena edició del THS

Logo de la sisena edició del THS

 

Jordi Olivé

 

 


No Comments